Volante Motortoertocht 2024

Volante Motortoertocht 2024

We hebben op zaterdag 7 september weer een mooie en educatieve Volante motortoertocht voor je klaarstaan, waarbij we het nuttige met het aangename verenigen.

Nuttig is dat we begeleiding krijgen van ervaren instructeurs, die ons tijdens de rit beoordelen op onze rijstijl, het kijken in bochten en nog veel meer. Het aangename is natuurlijk het met elkaar lekker motorrijden over mooie wegen, door afwisselende landschappen.

De exacte locatie gaan we nog bepalen, maar houd rekening met de regio Utrechtse Heuvelrug en Betuwe. We zorgen tijdig voor informatie over de locatie.

We starten om 9:30 u met de ontvangst en een korte uitleg, onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens gaan we rijden, waarbij we telkens per 2 motorrijders in direct contact staan met de instructeur. Dit wisselen we regelmatig af zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt.

Zo rond 12:30 u stoppen we voor een lekkere lunch om een uurtje later weer op de motor te stappen. Uiteraard is de lunch inbegrepen in de prijs!

Na de lunch zetten we de tocht voort, waarbij we weer regelmatig wisselen van headset om met de instructeur te communiceren.

We verwachten de tocht zo rond 16:00 u te beëindigen, waarna we nog gezellig met elkaar van een (alcoholvrij) drankje kunnen genieten en nakletsen over de dag.

In verband met de beschikbaarheid van maximaal 2 instructeurs is er plaats voor 12 personen, dus wees er snel bij met je inschrijving om te voorkomen dat je achter het net vist.

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier.

In verband met het vastleggen van de instructeurs is de datum van de ALV (8 juni) de laatste dag dat je je kunt inschrijven.

Aan deelname aan dit evenement zijn kosten verbonden. Per deelnemer zijn deze kosten slechts €50,-.
In dit bedrag zit, naast begeleiding bij het rijden, ook de koffie bij de start, de lunch en een drankje bij aankomst.

De tijden na vertrek zijn indicatief. Deelname is voor eigen risico.

We kijken uit naar je inschrijving! Tot 7 september.


PS: heb je je al ingeschreven voor de ALV op 8 juni aanstaande? Check de website of je mail voor de omschrijving en het aanmeldingsformulier.

Comments are closed.