Volante bezoek Defenture

Volante bezoek Defenture

Dinsdag 19 maart organiseert Volante een bedrijfsbezoek aan Defenture

Op dinsdag 19 maart 2019 organiseert Volante wederom een bedrijfsbezoek. Deze keer brengen we een bezoek aan Defenture B.V. in Tiel. Defenture is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf en gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en het onderhoud van speciale lichte tactische voertuigen voor Defensie, veiligheidshandhavers en rampoperaties. Het volledig in huis ontwikkelde modulaire voertuig platform vormt op dit moment de basis voor het uiterst terreinwaardige voertuig de “VECTOR”, welke door de speciale eenheid van de Koninklijke Landmacht, het Korps Commandotroepen (KCT) wordt ingezet.

Programma:
17:00 uur: Ontvangst met soep en een broodje
18:00 uur: Presentatie Defenture
19:00 uur: Rondleiding
20:00 uur: Netwerkborrel
21:00 uur: Afsluiting

Aanmelden:
Je kunt je niet meer aanmelden het maximum aantal plaatsen is bereikt.

Het bedrijf:
Defenture is een jong en dynamische producent van speciale lichte voertuigen voor Defensie, veiligheidshandhavers en rampoperaties. Onze voertuigen zijn gewaardeerd door en verkocht aan de Nederlandse MOD’s speciale infanterie eenheden.

Defenture heeft een uniek concept van nauwe samenwerking met strategische lokale partners dat niet alleen helpt om de kosten en de doorlooptijd te minimaliseren, maar ook bijdraagt aan lokale welvaart en economische groei.

Meer info over bedrijf en product…..

Comments are closed.