Verslag Volante Rally 2012

Verslag Volante Rally 2012

We organiseerden met versie 2012 alweer de derde Volante Rally. De Volante Rally 2012 werd verreden op zaterdag 14 april.

Volante Rally 2012-1

E.e.a. is volgens het beproefde concept verlopen. Een centrale positie tijdens de Volante Rally 2012 werd ingenomen door Ede. De nieuwe vestiging van Imparts was onze start- en finishlokatie. De deelnemers moesten in de mooie omgeving weer hun best doen om in de prijzen te vallen. Er werd fanatiek gestreden en natuurlijk werd er ook genoten van de natuur en het prachtige weer. Menig voertuig had het dak weggeklapt. Met opdrachten volgens bol-pijl, kaartlezen, ingetekende etappes en volgens het visgraatsysteem werd een route door de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe gereden.

Deelnemen of winnen
Met welke insteek men ook kwam uiteindelijk maakte dat niet uit. Na de finish werden de resultaten onderling vergeleken en werd nog eens onder het genot van een drankje gediscussieerd over de oplossing van de organisatie. Winaar werd equipe de Louw gevolgd door Door Dion en Rik van Bavel met op de derde plaats Willem van de Corput / Jasper van Ooijen.

Zie voor het resultaat van alle deelnemende equipes de PDF.


Hieronder zijn de foto’s van de dag te bekijken!

Foto’s Volante Rally 2012


De Volante Rally 2012 werd mede mogelijk door:

Comments are closed.