Verslag Volante Rally 2010

Verslag Volante Rally 2010

Onder schitterende weersomstandigheden vond op 17 april de Volante Rally 2010 plaats. Uitvalsbasis was Landgoed Groot Warnsborn te Arnhem.

Volante Rally 2010-1

Een zonovergoten Landgoed Groot Warnsborn verwelkomde de 34 enthousiaste teams. Na de koffie, een welkomstwoord van Reinier en briefing van Wilco konden de deelnemers op pad.

Volante Rally 2010-2

Ochtendetappe
Een grote groep klassieke voertuigen, waaronder diverse klassieke merken van bijzondere afkomst werd aangevuld door een aantal meer hedendaagse, maar daarom niet minder bijzondere voertuigen. De ochtendetappe voerde de deelnemers door de prachtige omgeving van Arnhem en de Hoge Veluwe. Volgens het bol-pijlsysteem moesten de deelnemers een uitgebreide route rijden met als extra moeilijkheid het gebruik van fotosituaties.
De hele groep kwam voor een tussenstop aan bij de locatie van de HTS-Autotechniek (HAN), waar op dat moment ook de Open Dag werd gehouden. De voertuigen werden in een imponerende line-up gedemonstreerd aan de vele bezoekers.

Volante Rally 2010-4

Slalomtest
Later in de middag voerden de deelnemers een slalomtest uit op een terrein in Schaarsbergen. Het rubber en de pylonen vlogen door de lucht! Vanaf ½ 5 kwamen de eerste deelnemers weer terug op Landgoed Groot Warnsborn, waarbij zij verwelkomd werden met een koel drankje en lekkere hapjes. De 3 beste equipes ontvingen uit handen van Reinier een prachtige beker. Daarnaast was er ook een aparte prijs was voor het meeste bijzondere voertuig.

Volante Rally 2010-3

De eerste Volante Rally was een groot succes, dankzij de uitstekende en professionele organisatie en natuurlijk het prachtige weer! 


Wil je een indruk krijgen van de dag? Kijk dan hieronder naar de foto’s of bekijk een Youtube compilatie met foto’s en een stukje film.

Foto’s Volante Rally 2010

Comments are closed.